Voorwaarden

Algemene voorwaarden, geldend voor alle auto's:

Betaling:
Wij vragen een aanbetaling van 50% van het totale huurbedrag, te voldoen via bank/giro na uw reservering, echter op zijn laatst 14 dagen voor de bruiloft. Het restant bedrag dient contant te worden voldaan na de rit, of binnen een week na de rit per bank/giro.

Beschikbaarheid auto:
De autos die op deze website worden aangeboden zijn overwegend klassiekers. Ondanks de goede technische staat waarin deze autos verkeren kan het altijd gebeuren dat door een technisch mankement of door enige andere reden de auto onverhoopt niet meer beschikbaar is op de dag van de bruiloft. Wij kunnen hiervoor geen aansprakelijkheid accepteren, wel zullen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen van het uitvallen van de auto en in overleg met u op zoek gaan naar een passende oplossing in de vorm van vervangend vervoer.

Aanvullende voorwaarden Porsche 356 speedster:

De Porsche 356 speedster replica wordt door u zelf gereden. Om de auto te mogen besturen dient u minimaal 21 jaar oud te zijn en 2 jaar in bezit te zijn van een Nederlands rijbewijs.

Tijdens de rit rijdt er een begeleider achter u aan in een door u beschikbaar gestelde auto. Deze begeleider zal er voor zorgdragen dat de trouwauto niet onbeheerd achterblijft wanneer u het stadhuis of de kerk ingaat. Mocht u geen auto ter beschikking kunnen stellen, dan kunnen wij voor een extra auto zorgen. Hiervoor zal dan in overleg een meerprijs berekend worden.

Voor aanvang van de rit toont u uw rijbewijs aan de begeleider en overhandigt u een kopie van dit rijbewijs.

Het eigen risico bij schade bedraagt 250 euro.